دن بونه ( Dan Boneh ) یک رمزنگار است که در دانشگاه استنفورد به تدریس دوره های مرتبط با امنیت می پردازد. وی یکی از شرکای اصلی در زمینه توسعه رمزنگاری مبتنی بر جفت شدن است. در ماه ژوئن سال 2018، وی مفهوم «قابلیت تایید به صورت روزانه» را معرفی کرد، و اظهار داشت که راهی برای کاهش سرعت به صورت قابل تایید می باشد.
علاوه بر این ها، بونه به عنوان رهبر مرکز تحقیقات بلاک چین در استنفورد مشغول به فعالیت است، و همچنین در مدرسه رمزنگاری آندریسن هوروویتز به تدریس مشغول می باشد. بونه در اسرائیل متولد شده و مدرک دکترای خود را در رشته علوم کامپیوتری از دانشگاه پرینستون دریافت کرده است.
دن بونه در سال 2019
در ماه ژوئیه، مشخص شد که بونه نیز یکی از چندین شخصیت دانشگاهی استنفورد است که از توسعه فیندورا حمایت می کند؛ فیندورا یک پلتفرم بلاک چین جدید است که بهترین فناوری های رمزنگاری (همچون اثبات دانایی صفر) را گرد هم می آورد، تا اپلیکیشن های مالی باز و ایمن تری ایجاد کند. در ماه آگوست، بونه و همکارانش مقاله ای درمورد امنیت مدارک در وب ارائه دادند، که در آن به داده های ناشناس 670000 کاربر استناد شده بود، که توسط پلاگین پسورد چکاپ گوگل جمع آوری شده بودند.
در ماه سپتامبر، بونه در برگزاری یک دوره آنلاین جدید به نام «اصول امنیت اطلاعات» در استنفورد مشارکت داشت، که هدف این دوره پرورش استعدادهای مورد نیاز در زمینه امنیت سایبری است، که با کمبود نیروی شدید مواجه می باشد. در پایان این سال، بونه به عنوان یکی از مدرسان در مدرسه رمزنگاری رایگان اندریسن هوروویتز معرفی شد. هدف این برنامه استارتاپ هفت هفته ای، آموزش و راهنمایی اذهانی است که صنعت بلاک چین را توسعه خواهند داد.
دن بونه در سال 2021
دن بونه سال 2020 را با قدرت زیاد شروع کرده و برنامه آموزشی او در مدرسه رمزنگاری A16z بسیار پربار بوده است. در این سال همچنین فعالیت های زیادی در زمینه تحقیق و توسعه پلتفرم بلاک چین فیندورا صورت گرفته است. با پیشرفت طراحی فیندورا در سال 2020، شاهد نوآوری ها و پیشرفت های بیشتری در زمینه حریم خصوصی رمزنگاری و دیگر راهکارهای این فضا بوده ایم. بونه نیز همچنان به فعالیت های آموزشی خود در زمینه ایجاد تجربیات آنلاین ایمن برای تمام دنیا ادامه می دهد.