چهارمین رمزارز دنیای ارزهای دیجیتال، پس از گذشت حدودا سه ماه، توانست از حالت رنج زنی در محدود 300 دلارخارج شود. از طرفی با توجه به ممنوعیت معاملات در صرافی بایننس در برخی از کشور ها اروپایی و آسیایی، نگرانی را برای این صرافی بیشتر کرده است. مدیرعامل بایننس در این مورد بیان کرد:
منطقه اروپا بازار بسیار مهمی برای بایننس است و به نظر می رسد که اروپا اقدامات پیشگیرانه ای را برای هماهنگ سازی مقررات رمزنگاری انجام می دهد که این یک نشانه مثبت برای کل صنعت است. ما درک می کنیم که بسیاری از نهادهای نظارتی در سطوح محلی ممکن است مواضع خود را در مورد ارزهای دیجیتال داشته باشند و ما از این فرصت برای مشارکت در گفتگوی سازنده در مورد الزامات قانون گذاری های محلی استقبال می کنیم.
با توجه به روند کلی بازار و پس از رشد چشمگیر در روزهای اخیر، بایننس کوین هم مانند سایر ارزهای دیجیتال با رشد 20 درصدی همراه شد.
در شروع تحلیل میخواهیم بایننس کوین را در تایم فریم هفتگی بررسی کنیم. همانطور که در نمودار زیر مشاهده میکنید، با رسم فیبوناچی اصلاحی، حمایتی که میتوان در نظر گرفت محدوده 150 دلار می باشد و مقاومت اصلی که پیشروی خود دارد محدوده 350 دلار است.
با رسم اندیکاتور بولینگرباند، قیمت بایننس کوین نزدیک خط میانی این اندیکاتور قرار دارد و در صورت شکست این ناحیه، میتوانیم برای بلندمدت اهداف 550 دلار و سقف قیمتی بایننس یعنی محدوده 700 دلار را متصور باشیم، اما اگر قدرت خریداران کم باشد و بایننس کوین نتواتد عملکرد قابل قبولی را داشته باشد، شاهد ریزش به محدوده 200 دلار و حتی 150 دلار خواهیم بود.
اگر بخواهیم تحلیلی برای بایننس کوین در بازه کوتاه مدت داشته باشیم، باید در تایم فریم های کمتر مانند روزانه و ساعتی تحلیلمان را انجام دهیم.
با تشکیل الگو مثلث و فشرده شدن نمودار بایننس کوین در تایم فریم روزانه انتظاری که میتوانیم داشته باشیم؛ خارج شدن از الگوی مثلث و سپس رشد 100 درصدی به اندازه ارتفاع مثلث (700) هست. برای افراد تریدر و هودل های کوتاه مدت تایم فریم 1 ساعته را تحلیل خواهیم کرد.
همانطور که اطلاع دارید و گفته شد، بایننس کوین در یک کانال سایدوی در محدوده 250 350 دلار قرار دارد و باید دید چه زمانی از این کانال خارج خواهد شد.
از طرفی این ارز در تلاش برای نگهداری خود بالای خط مووینگ اورج 200 است. اگر نتواند بالای مووینگ 200 قرار گیرد شاهد ریزش تا محدوده 300 دلار و سپس حمایت 250 دلار خواهیم بود. با نگاه به آینده، اولین مقاومت در محدوده 350 دلار و سپس مقاومت 450 دلار است. از سوی دیگر اولین حمایت در محدوده 320 دلار که میانه کانال قرار دارد هست و بعد از آن؛ حمایت حیاتی که میتوان در نظر گرفت محدده 250 دلار میباشد.
برای تایید حمایت ها و مقاومت هایی که در نظر گرفتیم، از شاخص اندیکاتور هم استفاده کردیم. با توجه به رشد بایننس کوین و شروع روند صعودی اولین مقاومت در فیبو 0.5 (361) قرار دارد و سپس فیبو 0.38 (437) قرار دارد. در مقابل اولین سطح حمایتی در قیمت 0.61 (284) و سپس 0.78 (178) قرار دارد که مهال است تا این محدوده ریزش کند.
در نتیجه با توجه به نگاه کلی بازار، این انتظار را داریم پس از اصلاح کوتاهی که در کل بازار شکل گرفته است؛ بتوانیم شاهد رشد مجدد ارزهای دیجیتال مخصوصا بایننس کوینی که ریزش شدیدی را نسبت به سایر ارزها طی سه ماه گذشته تجربه نکرده است داشته باشیم.
این تحلیل صرفا نظرشخصی نویسنده می باشد و شما باید با توجه به شناخت کافی از بازار چه از دید فاندامنتالی و چه از دید تکنیکالی در منطقه ای مناسب با توجه به مدیریت سرمایه نقاط ورود و خروج را پیدا کنید و به سود برسید.
ریسک از آنجایی ناشی میشوید که ندانید در حال انجام چه کاری هستید. «وارن بافت»